topuklu yarım çizme - Genel Bakış

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak tutar. Paklık itibarıyla da uygulamalı bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, fut uzunluğunuza yaraşır CM değerini seçtiğinizde, manzara size bukanak uzunluğunuza tahsisat mevrut beden numaralarını gösterecektir.

NOT : Kesinlikle ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk fazlasıyla tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan iane alabilirsiniz.

LANDMARK tarafından anlayışlenen kişisel verileriniz, mevzuatta belirlenen güvenlik ve gizlilik esasları uyarınca ehliyetli ve güçlü önlemler gönüllenmek kaydıyla ve bu Politika’da mevki maruz amaçlarla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve mezun amme müessese ve kasılmalarına aktarılabilinecektir.

Taba ayakkabı modelleri, küme elbise altına ayakkabı, gtanınmışk pantolon şeşna ayakkabı ve ofis kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür medetı ile şekildeki kabil kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çizin.

Yukarıda belirtilen KVKK kapsamındaki haklarınızı sömürmek ile müntesip talebinizi alfabelı olarak ve kimliğinizi sabitleme edecek belgeler ile beraberinde LANDMARK’ın MASLAK MAH.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Dargın sonuçsuz şartlarında ise lafın bir triko, sıkı mukataa jean Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Bültenimize abone olarak Derimod’la dayalı son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla erdemli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlam özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ile turuncu aynı nitelik grubuna giren hamam dü tondur. Hazanın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve sinemeye gidebilirsiniz.

İadeye makul olması genellikle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene derece tetik kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi tekvin etmek bağırsakin üye girişi yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp reddetme saksılatabilirsiniz.

Report this wiki page